De Politieke Arena

De politieke Arena -NIF

Met het oog op de landelijke verkiezingen in 2021 organiseert de Nederlandse Islamitische Federatie (NIF) in samenwerking met meerdere partners waaronder SPIOR (Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond), NIF Studenten en Islam Color een event genaamd “De Politieke Arena: Jongeren Kiezen” op 17 februari 2021 in Rotterdam. Deze bijeenkomst dient als doorgeefluik van informatie tussen politiek en burger. Het doel is om potentiële kiezers te verbinden met de politieke vertegenwoordigers die ze normaliter alleen op het nieuws en op sociale media voorbij zien komen.

Het betreft een bijzonder programma bestaande uit twee rondes.

Ronde I: een mini-lezing. Deze zal worden verzorgd door een gastspreker. Hij/zij zal ingaan op het belang van stemmen en onze parlementaire democratie.

Ronde II: verkiezingsdebat. Verschillende politieke partijen worden uitgenodigd om te komen debatteren over thema’s en/of stellingen die jongeren aanspreken.

Weet jij nog niet op wie je moet stemmen? Kom inspiratie opdoen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

Instagram: https://www.instagram.com/depolitiekearena/

Facebook: https://www.facebook.com/De-Politieke-Arena-103185861622224

Datum: 17-02-2021
Tijd: 19.30
Locatie: Online (live-uitzending)